W tytce i na patyku

W TYTCE I NA PATYKU z uwspółcześnioną wersją tradycyjnych dań regionu:

– Pyzoburger ok. 300g\ 19PLN – danie nawiązujące do tradycyjnej kuchni regionu, składające się z wielkopolskiej pyzy, autorskich kiszonek i mięsa kaczki

– Bambrzok na słodko 150g\ 8PLN- danie regionalne na bazie dorodnych pyr, u nas w wersji deserowej z musem z przecieranych mirabelek

– Klapsztula 250g\ 16PLN – uwspółcześniona wersja zapomnianego dania wielkopolskiego, składające się z dwóch kromek chleba pomiędzy którymi znaleźć można było wszystko to czym częstowała mama, my proponujemy wersję mięsną i wegetariańską

– Ślepe ryby 250ml\ 8pln – klasyka regionu

– Kulis z lodem 250ml\ 12PLN – prozdrowotny napój z kiszonych buraków popularny do początku XXw; ofiara oranżady i innych słodkich napojów

Zapraszamy do Vine Bridge!

© 2010 Vine Bridge ® new polish cuisine