MENU
Gault & Millau

„L’EXPERT GOURMAND – NIEZALEŻNI
EKSPERCI SMAKU

Oceniamy, opisujemy, rekomendujemy!

250 najlepszy spośród 600 ocenionych
restauracji

(…)

Nikt przed nami w Polsce tego nie
zrobił. Nasi inspektorzy, wyszkoleni

w profesjonalnej degustacji,
przejechali dziesiątki tysięcy kilometrów, odwiedzili

i
przetestowali setki miejsc. Przedstawiamy Wam te najlepsze (…).

Gault&Millau to przewodnik
gastronomiczny, który powstał 50 lat temu we Francji,

a dziś
ukazuje się się w 9 krajach. Jesteśmy wymagającymi smakoszami.
Oceniamy według rygorystycznych kryteriów i zawsze anonimowo –
tylko taka formuła zapewnia obiektywizm. Najlepsze
restauracje wyróżniamy kucharskimi czapkami.”

Cytat pochodzi z samego przewodnika.
Niech będzie deklaracją jakości dokonanego wyboru.

Vine Bridge new polish cuisine dziękuje za zaszczyt bycia jego częścią.

 

© 2010 Vine Bridge ® new polish cuisine