Menu
Gault & Millau

"L'EXPERT GOURMAND – NIEZALEŻNI EKSPERCI SMAKU

Oceniamy, opisujemy, rekomendujemy!

250 najlepszy spośród 600 ocenionych restauracji

(...)

Nikt przed nami w Polsce tego nie zrobił. Nasi inspektorzy, wyszkoleni

w profesjonalnej degustacji, przejechali dziesiątki tysięcy kilometrów, odwiedzili

i przetestowali setki miejsc. Przedstawiamy Wam te najlepsze (...).

Gault&Millau to przewodnik gastronomiczny, który powstał 50 lat temu we Francji,

a dziś ukazuje się się w 9 krajach. Jesteśmy wymagającymi smakoszami. Oceniamy według rygorystycznych kryteriów i zawsze anonimowo – tylko taka formuła zapewnia obiektywizm. Najlepsze restauracje wyróżniamy kucharskimi czapkami."

Cytat pochodzi z samego przewodnika. Niech będzie deklaracją jakości dokonanego wyboru.

Vine Bridge new polish cuisine dziękuje za zaszczyt bycia jego częścią.

DSC09369